Op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld, op zaterdag 8 augustus 2009 trad de muziekgroep Amio op met de musical ‘Op weg naar de Regenboog’. Hiervoor werd ook de complete Ark van Noach mee naar Zelhem genomen, zodat het publiek de volledige show kreeg te zien.

De musical begon om 20.00 uur en iedereen was hierbij van harte uitgenodigd. Kaarten kostten € 4,00 per stuk en voor kinderen tot 12 jaar € 2,50 en zijn aan de deur verkrijgbaar. Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld is gelegen aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem. Meer informatie hierover kan worden gevonden op http://www.betteld.nl/.

poster regenboog betteld

Wouter heeft ook tijdens het soundchecken wat opnames gemaakt. Kijk maar even mee.

De premiere zit er op. De zaal zat helemaal vol en dat kwam de sfeer ten goede. We hebben enorm genoten van deze dag. Han Kastein heeft prachtige foto's gemaakt. De eersten kun je nu al bekijken.

De musical "Op weg naar de regenboog" was in de Boogie Woogie te Winterswijk ook een succes. We hebben veel positieve reacties gehad. We hebben wat foto's voor jullie verzameld.

Ben je ook naar een optreden of dienst geweest? Laat dan even met een berichtje in ons gastenboek weten hoe je het vond. We zijn erg benieuwd.

SFbBox by assicurazioni auto