Wat een heerlijk welkom in Ruurlo! Een warme kerk, koffie met taart voor het optreden en koffie met nog meer taart na het optreden. Of we vaker komen? Natuurlijk! Desnoods komt Foeke alleen. ;-)

Eindelijk mochten dan weer in Rhenen voor de cliënten van Zideris spelen. Een optreden waar we iedere keer weer naar uitkijken. Leuke, vlotte kinderliedjes spelen en zingen met de cliënten. Ronald, die Theo verving, heeft ook opnames gemaakt, maar die kunnen we jullie beter niet laten horen. Er staat voornamelijk het rammelen, kletteren, knallen en klingelen van de instrumenten van de cliënten op. Ook Robin is vervangen door Melle, die voor het eerst in een band speelde. Een mooi debuut, want hij sloeg ons er strak doorheen. Knap gedaan Melle!

Dit was wel iets bijzonders: de mensen konden vooraf via het internet of door middel van een formulier een keuze maken uit liedboeknummers en opwekking. Hier kwam een top 10 uit. Toevallig vijf liedboeknummers en vijf opwekkingnummers. De uitslag was een mooie lijst met nummers. Amio speelde de opwekkingnumers en organist Hans te Winkel de liedboeknummers. Daarnaast hebben we een aantal Songfestivalnummers gespeeld.

Het was weer leuk om eens in de Pronsweide te spelen. Het was alweer een paar geleden. Net als voorgaande jaren speelden we voor de koffie, bier en advocaat met slagroom wat oudere opwekkingnummers. Na de pauze hebben we de kerstsfeer in huis gehaald met klassieke en modernere kerstliedjes. Bassist Jaap las een prachtig kerstverhaal voor. Een verhaal over oude en nieuwe tijden. Bij veel bezoekers van deze avond werd dit herkend en het verhaal sloeg enorm goed aan. Prachtig gedaan Jaap!

henk op drums

Een dienst met humor. De boodschap was dat er in de kerk best wat minder ernstig gekeken mag worden. Hoe leg je anders uit dat je ook leuk kan zijn in de kerk. Of hoe verklaar je bijvoorbeeld 'viering van het avondmaal'? Af en toe mag het er best wat vrolijker aan toe gaan. Een lach en een traan liggen immers bij elkaar.

Ben je ook naar een optreden of dienst geweest? Laat dan even met een berichtje in ons gastenboek weten hoe je het vond. We zijn erg benieuwd.

SFbBox by assicurazioni auto