Optreden Amio in Zuiderkerk Aalten

We spelen regelmatig in de Zuiderkerk in Aalten. Daar doen we niet iedere keer verslag van. Nu toch maar weer een keertje, omdat het zo'n mooie dienst was en niet omdat Jaap er niet bij was hoor! Gelukkig had Karel zijn heuse 5-snarige bas meegenomen. Volgens het publiek is het toch een stuk leger op het podium zo zonder Jaap. Wees gerust mensen, de volgende keer is hij er weer bij.

Optreden Amio in Lunteren

In Lunteren hoeven ze maar te kikken en we rennen al. Ook dit jaar knipte Ria met haar vingers en we stonden alweer op de stoep. Het was weer een soepele samenwerking, een warm welkom en een tof publiek. Misschien hielp het vooruitzicht van de soep en de broodjes ook een beetje. Natuurlijk komen we volgende keer graag terug.

Wat een heerlijk welkom in Ruurlo! Een warme kerk, koffie met taart voor het optreden en koffie met nog meer taart na het optreden. Of we vaker komen? Natuurlijk! Desnoods komt Foeke alleen. ;-)

Eindelijk mochten dan weer in Rhenen voor de cliënten van Zideris spelen. Een optreden waar we iedere keer weer naar uitkijken. Leuke, vlotte kinderliedjes spelen en zingen met de cliënten. Ronald, die Theo verving, heeft ook opnames gemaakt, maar die kunnen we jullie beter niet laten horen. Er staat voornamelijk het rammelen, kletteren, knallen en klingelen van de instrumenten van de cliënten op. Ook Robin is vervangen door Melle, die voor het eerst in een band speelde. Een mooi debuut, want hij sloeg ons er strak doorheen. Knap gedaan Melle!

Dit was wel iets bijzonders: de mensen konden vooraf via het internet of door middel van een formulier een keuze maken uit liedboeknummers en opwekking. Hier kwam een top 10 uit. Toevallig vijf liedboeknummers en vijf opwekkingnummers. De uitslag was een mooie lijst met nummers. Amio speelde de opwekkingnumers en organist Hans te Winkel de liedboeknummers. Daarnaast hebben we een aantal Songfestivalnummers gespeeld.

Ben je ook naar een optreden of dienst geweest? Laat dan even met een berichtje in ons gastenboek weten hoe je het vond. We zijn erg benieuwd.

SFbBox by assicurazioni auto