Julianastraat 12 foeke@gospelbandamio.nl

Gospelband Amio

foto gospelband amio

Alhoewel het niet voor alle leden geldt bestaat Gospelband Amio inmiddels al ruim 40 jaar. De naam Amio is al meer dan 50 jaar geleden bedacht. Gospelband Amio is een echte Achterhoekse band en de bandleden wonen in Aalten en Winterswijk. In alle jaren is de band uiteraard vele malen van bezetting veranderd en is het muzikale repertoire aangepast aan de tijd.

Wat in al die jaren nog steeds overeind staat: het overbrengen van het evangelie van Jezus Christus. Die boodschap wordt gebracht in Nederlands- en Engelstalige gospel. De gospelsongs zijn eigen werken, bestaande gospel of bewerkte popsongs. De muziekstijlen lopen uiteen van ballades tot rock en van pop tot jazz.

Amio treedt voornamelijk op tijdens kinderdienst, jeugddienst of jongerendienst, jeugdkerk, kerkdienst, bruiloft, speciale dienst en andere christelijke evenementen in de Achterhoek en Twente, maar brengt haar gospel ook regelmatig verderop in het land. Amio heeft ook enkele musicals geschreven en opgevoerd, zoals "Op weg naar de regenboog" over de ark van Noach.

musical-winterswijk-063.jpg
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok